tirsdag den 10. juli 2012

Et halvt år er gået...

Siden min fantastiske søn kom til verden! Det er helt utroligt så hurtigt tiden går. Om bare 2 måneder skal min lille guldklump i vuggestue og det virkelig liv kalder. Jeg prøver desperat at forberede mig, men tiden går bare alt for stærkt! Jeg nyder dog tiden herhjemme med ham i fulde drag og i de næste små 2 måneder har manden ferie fra studiet, så vi har masser af dejlig familietid.
I skal da lige have et billede af ham den lækre på 6 måneder.

fredag den 6. juli 2012

En buks til lillefisen...

Er jeg lige blevet færdig med! Fine brune bukser med gravhunde og lommer. Er selv ret tilfreds med resultatet, omend der er nogle skønhedsfejl. Meeen man kan jo ikke forvente mirakler på så kort tid, og øvelse gør mester - så jeg øver mig bare lidt mere ;-)
Forleden var jeg hjemme hos min mormor. Hun har syet stort set hele sit liv og mente hun trængte til at få ryddet lidt ud i sit stof-lager. Så vi gennemgik det hele og jeg fik mig en god bunke gode stoffer med hjem. Der er til mange gode syprojekter, så det er bare om at komme i sving!

søndag den 1. juli 2012

Cupcakes x 2 og hyggesygning.

Fik fredag lagt sidste hånd på cupcakesene til mandens sidste dag på afdelingen. Det blev til lyse cupcakes med hvid chokolade, toppet med en cremet passionsfrugtmousse. De faldt i god jord.



Dagen gik med at hygge og syning med min veninde Sofie. Jeg fik syet en bøllehat til lillemanden og fik startet på et par bukser, ligeledes til den lille gut. Bøllehatten er lidt stor, men den fungerer efter hensigten.






Til aften skulle der selvfølgelig være kage, og jeg benyttede derfor muligheden for at afprøve opskriften på Oreo Cupcakes. Jeg lavede dem med en flødeostfrosting i stedet for den almindelige frosting. Smagen var lige i øjet, men jeg syntes at selve cupcaken var lidt kedelig i konsistensen, så næste gang (for der bliver en næste gang!) vil jeg prøve med en anden grundopskrift.


Håber i alle har nydt weekenden og det skønne sommervejr, det har jeg!